info@mikepotter.nl
Mike Potter - Assurantieportefeuilles
Mike Potter - Assurantieportefeuilles
Mike Potter - Assurantieportefeuilles
Menu

Aankoop

Voorafgaand aan de beslissing om een portefeuille te kopen is diepgaand onderzoek van de eigen organisatie of van de gewenste organisatie noodzakelijk.

  • past het kopen van een portefeuille optimaal in mijn bedrijfsmodel?
  • is het kopen van een portefeuille financieel gezien een goede zaak?
  • kan ik na de koop nog steeds de kwaliteit leveren die mijn klanten van mij verwachten?

Zijn die drie vragen positief beantwoord dan begint de zoektocht naar een portefeuille. En is er een portefeuille gevonden dan zou een koper van een assurantieportefeuille zich nog eens drie dingen moeten afvragen:

  • voldoet deze portefeuille volledig aan het door mij bepaalde profiel?
  • is de prijs en het risico zodanig dat mijn rendement door de aankoop stijgt?
  • komt de verkoopinformatie overeen met de werkelijkheid?

Daarom begeleid ik voor kopers en verkopers het gehele proces. Analyseer de portefeuille, zodat je precies weet wat je koopt, adviseer over waarde en prijs, zodat de prijs naar de waarde is, onderhandel, bemiddel en stel een sluitende koopovereenkomst op waardoor zowel koper als verkoper gerust kunnen zijn over de afwikkeling van de gehele transactie.

Portefeuilles, via mijn bemiddeling te koop, worden allereerst aangeboden aan kopers opgenomen in mijn zoekersbestand. Op deze site vind je daarom geen aanbod van portefeuilles.

Voor opname in het zoekersbestand is een intakegesprek nodig. Het intakegesprek komt voor mijn rekening. Opname in het zoekersbestand is kostenloos.

Mike Potter
Barchman Wuytierslaan 81 - 38
3819 AB Amersfoort
06-53 11 60 33
info@mikepotter.nl

Samen met jou als ondernemer wil ik het
beste resultaat behalen bij één van de
belangrijkste beslissingen in je leven.