info@mikepotter.nl
Mike Potter - Assurantieportefeuilles
Mike Potter - Assurantieportefeuilles
Mike Potter - Assurantieportefeuilles
Menu

Privacyverklaring

Mijn onderneming verwerkt geen persoonsgegevens. Ook gebruik ik geen social media plugins en geen cookies of vergelijkbare technieken.

Ik verwerk uw persoonsgegevens om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren. Ik bewaar uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor u de gegevens hebt achtergelaten.

Ik neem de bescherming van uw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn, of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met mij op via mikepotter@mikepotter.nl.

Mike Potter
Barchman Wuytierslaan 81 - 38
3819 AB Amersfoort
0653-116033
info@mikepotter.nl

Samen met jou als ondernemer wil ik het
beste resultaat behalen bij één van de
belangrijkste beslissingen in je leven.