info@mikepotter.nl
Mike Potter - Assurantieportefeuilles
Mike Potter - Assurantieportefeuilles
Mike Potter - Assurantieportefeuilles
Menu

Verkoop van een assurantieportefeuille

Bij de verkoop van een assurantieportefeuille gaat het om het vinden van de juiste koper, een optimale verkoopprijs, het maken van sluitende afspraken, snelheid van handelen en vastlegging van de afspraken in een doortimmerd contract. 

Als beëdigd makelaar en uit mijn jarenlange ervaring als assurantieadviseur weet ik hoe ingrijpend de beslissing is om een opvolger voor je assurantieonderneming te vinden. Daarom regiseer ik voor kopers en verkopers het gehele traject van de verkoop, ik begeleid de gesprekken, leid de onderhandelingen, stel een passende koopovereenkomst op en regel de financiële afwikkeling.

Ik treed op als adviseur. Dat betekent dat ik analyseer, onderhandel, adviseer en bemiddel om op de beste manier de aan- en verkoop en de overdracht van jouw assurantieportefeuille of assurantieonderneming te realiseren. 

Klik hier om in contact te komen

Mike Potter
Barchman Wuytierslaan 81 - 38
3819 AB Amersfoort
0653-116033
info@mikepotter.nl

Samen met jou als ondernemer wil ik het
beste resultaat behalen bij één van de
belangrijkste beslissingen in je leven.