info@mikepotter.nl
Mike Potter - Assurantieportefeuilles
Mike Potter - Assurantieportefeuilles
Mike Potter - Assurantieportefeuilles
Menu

Verkoop van een assurantieportefeuille

Bij de verkoop van een assurantieportefeuille gaat het om het vinden van de juiste koper, het maken van sluitende afspraken, een goede verkoopprijs, snelheid van handelen en een doortimmerd contract. 

Ik weet hoe ingrijpend de beslissing is om een opvolger voor je assurantieonderneming te vinden. Daarom regiseer ik volledig de verkooptransacties van assurantieportefeuilles en assurantieondernemingen. Ik begeleid de gesprekken, leid de onderhandelingen, stel een passende koopovereenkomst op en regel de financiële afwikkeling.

Door jarenlange ervaring als beëdigd makelaar in assurantieportefeuilles heb ik een omvangrijk netwerk van kopers opgebouwd. Uit dat bestand, maar ook uit de ‘vrije markt’, zoek ik de perfect passende kandidaten. De juiste koper is de koper die het grootste belang heeft bij de portefeuille en dat vertaalt zich in de prijs.

Ik analyseer, onderhandel, adviseer en bemiddel om op de beste manier de verkoop en de overdracht van jouw assurantieportefeuille of assurantieonderneming te realiseren. 

Klik hier om in contact te komen

Mike Potter
Barchman Wuytierslaan 81 - 38
3819 AB Amersfoort
0653-116033
info@mikepotter.nl

Samen met jou als ondernemer wil ik het
beste resultaat behalen bij één van de
belangrijkste beslissingen in je leven.